Nieuw leven op Instagram

22 oktober 2023

Nieuw leven op Instagram

Onze gids Elisa Pettoello, vanaf deze zomer actief rondleidster, heeft ons Instagram account onder haar hoede genomen. Dat was hard nodig want discipline om de socials bij te houden ontbrak voortdurend. Nieuwe posts komen nu tweemaal per week. Zo feliciteerden wij Amsterdam en de Amsterdammers met de verjaardag van hun stad (748 jaar) met een alternatieve vlag, speelden in op evenementen en natuurlijk laten we met een zekere regelmaat voorwerpen uit onze breed georiënteerde collectie zien. Kijk snel op onze Insta- of FB-page en volg ons!
https://www.facebook.com/AmsterdamPipeMuseum/
https://www.instagram.com/amsterdampipemuseum/

Permalink

Museumnacht 2023

16 oktober 2023

Museumnacht 2023

Op zaterdag 4 november vindt weer de MuseumNacht Amsterdam plaats, het evenement dat 30.000 jonge Amsterdammers op de been brengt om op een bijzondere manier kennis te maken met alle musea en veel andere culturele instellingen. Vanzelfsprekend doet het Amsterdam Pipe Museum ook weer mee. Kijk voor het programma en locaties op: https://museumnacht.amsterdam/museum  Kaartjes zijn helaas al uitverkocht!

Permalink

Grotere naamsbekendheid

14 oktober 2023

Grotere naamsbekendheid

De tweede zaterdag van oktober is traditiegetrouw de dag voor de Amsterdam City Walk, een wandeltocht met 12.000 deelnemers. Laat deze tocht nou precies langs ons museum lopen. Met een opvallend bord aan de gevel betekent dit dat al deze wandelaars het bestaan van het pijpenmuseum nu kennen. Ze zullen niet allemaal komen kijken, maar erover praten doen ze zeker.

Permalink