home > shop

Amsterdam Pipe Shop

Dè nationale speciaalzaak voor de tabakspijp en het pijproken draagt de naam Amsterdam Pipe Shop. Met het meest uitgelezen assortiment pijpen en alles wat erbij hoort biedt Amsterdam Pipe Shop de grootste keus in het land. Daarnaast kunt u adequate kennis van zaken verwachten en een uitstekende service.

De commerciële activiteiten van Amsterdam Pipe Shop komen volledig ten goede aan het het Amsterdam Pipe Museum, het nationale museum met de internationale allure. De winkel is echter vrij toegankelijk via het souterrain en heeft ruimere openingstijden dan het museum.

Het assortiment van Amsterdam Pipe Shop bestaat uit drie hoofdgroepen:

• Moderne rookpijpen (in hout, meerschuim, klei en ceramiek) aangevuld met pijptabak en rokersaccessoires.
  • Antieke pijpen en tabacologie uit Europa èn van etnografische oorsprong (Afrika, Azië, Amerika)
  • Antiquarische en nieuwe boeken over deze onderwerpen

Natuurlijk is het onmogelijk om de gehele voorraad op internet te zetten. We hebben altijd mimimaal 3.000 moderne tabakspijpen in voorraad. Het aantal antieke pijpen hebben we zelfs nooit kunnen tellen.
Op deze site kunnen we slechts een indruk geven van de bijzondere sfeer en ongekende keuze. U bent van harte welkom in de winkel om zelf de gastvrije sfeer, goede service en verbluffende kennis van zaken van Amsterdam Pipe Shop te ervaren.

Amsterdam Pipe Sho
p

open: maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.30 uur.

Prinsengracht 488 - Amsterdam
tel. 020 - 42 11 779