home > shop

Shop - pijpen

Tabakspijpen van bruyère

Amsterdam Pipe Shop heeft het breedste assortiment moderne bruyèrehouten pijpen in Nederland én ver daarbuiten. Geen doorsnee keuze aan tabakspijpen, maar een aanbod van ruim 3.000 pijpen van alle toonaangevende West-Europese fabrieken en van talloze kleine ateliers. Het assortiment varieert van klassieke modellen tot de meest exclusieve straight-grains in bijzondere ontwerpen. De prijzen lopen van tien euro tot rond de duizend ofwel van de meest eenvoudige pijpen tot de hoogste kwaliteit.

Amsterdam Pipe Shop is geauthoriseerd concessionair van de volgende merken:

• L'Anatra
  • Viprati
  • Winsløw
  • Zenith

daarnaast hebben we van talloze andere merken één of enkele exemplaren op voorraad.

Gecombineerd met een keur aan pijptabakken vormt de pijpenvoorraad van Amsterdam Pipe Shop een eldorado voor elke pijproker. Bovendien is het goed te weten dat u met een aankoop het Amsterdam Pipe Museum steunt, het nationale pijpenmuseum waar de geschiedenis van de pijp wordt gepresenteerd en bewaard.